Daniel Milea

Meșter IT 🙂

Creare și administrare site-uri, Photoshop, SEO, Copywritting, Branding & more

Mă pricep la:
  • Videochat și Industria Adult
  • Comunicare & Scris
  • WordPress, Web design
  • Media & Advertising
  • Project Management

Și multe altele 🙂 Iar la ceea ce nu mă pricep, asemeni lui Saul din Breaking Bad, I know a guy that knows a guy…

Salut!

First things first. Am ZERO calificări. Ceea ce mă recomandă sunt singurele lucruri pe care am și mizat în această viață, setea de cunoaștere și experiența acumulată. Am fix 8 clase terminate și cu astea am rămas, nu pentru că nu aș fi vrut eu să continui studiile, ci pentru că așa se răzbună reprezentanții statului (angajați ai DJPC) pe cei ca mine, cei care au ghinionul să ajungă într-o casă de copii. Pe scurt pot spune că învățam binișor, am fost singurul din casa de copii unde stăteam care a luat capacitatea și urma să merg la liceu. În aceiași perioadă i-am demascat pe lucrătorii sociali că ne furau ajutoarele și drept răsplată am fost înscris la cea mai mizeră școală profesională din Brașov unde am fost batjocorit și umilit de un cadru didactic. Din păcate am reacționat violent, ceea ce a condus inevitabil la exmatriculea mea și decizia de a nu mă mai lăsa umilit de vreun profesor vreodată. Nu am mai vrut să am de a face cu statul și ajutorul lui, perioada petrecută în sânul lui mi-a demonstrat cu ce vine la pachet treba asta. Povestea pe larg o să fie publicată pe blog la un moment dat, o să pun atunci un link, doream doar să știți din capul locului că citiți blogul unui ”analfabet funcțional”. (urăsc termenul ăsta)

Mă rog, lipsa unor diplome nu m-a oprit din a evolua pe plan profesional, ci din contră, m-a forțat să dau mereu ce am mai bun și să vreau să învâț cât mai multe. Drept urmare m-am autoeducat și am reușit să mă bucur de recunoaștere și de câteva realizări în domeniile în care am activat. În prezent mă ocup de consultanță în managementul de afaceri (în principal în industria adult, dar nu exclusiv), fac site-uri, promovare și SEO, media advertising și organizare de evenimente. După cum spuneam și în prezentarea personală, sunt un tip complex, urăsc să merg într-o singură direcție. Nu este de mirare deci că m-am ocupat atât de managementul unor studiouri de videochat cât și de evenimente culturale, naționale sau chiar religioase. Un lucru despre mine îl știu sigur, îmi place să creez și îmi place să văd oamenii reușind, lucruri pe care încerc să le fac dealtfel și prin serviciile oferite.

De ce meșter IT? Sincer, nu îmi doresc o titulatură anume dar privind direcția proiectului consider că era necesar să îmi aleg una, iar asta pare a fi este cea mai bună alegere pentru că… asta fac. Stăpânesc cunoștințe în mai multe domenii și pot ajuta pe mai multe planuri. Dacă tot am acumulat așa bagaj de cunoștințe m-am decis să îmi ofer sprijinul acelora dintre voi care au nevoie de el, mai exact oferind consultanță sau livrând servicii în acele domenii pe care consider eu că le stăpânesc destul de bine pentru a face asta.

SERVICIILE PE CARE LE POT OFERI SUNT:

CREARE ȘI MENTENANȚĂ SITE WEB / MAGAZIN/ BLOG (WORDPRESS)

DACĂ

îți dorești un site web, un magazin online sau un blog dar ești speriat de prețurile mari de pe piață, mă poți contacta cu încredere. Am peste 10 ani de experiență în domeniu, iubesc ceea ce fac, sunt creativ și accesibil ca preț.

PROJECT MANAGEMENT, TRAINING sau BRANDING

ÎN CEI

18 ani munciți în domeniul adult am administrat cu succes câteva studiouri și modele individuale, ocupându-mă în principal cu formarea numelui ca brand sau administrarea echipei și a afacerii. Lucruri pe care le pot face și pentru afacerea ta.

GRAFICĂ WEB, EDITARE PHOTO, PRINTARE

O IMAGINE

face cât o mie de cuvinte. Alături de colegul meu, Andrei, ofer soluții acelora dintre voi în căutarea de servicii grafice precum crearea de logo, bannere, ads design, flyere sau editare Adobe Photoshop/Lightroom sau Adobe Illustrator.

RECLAME ȘI PROMOVARE/ AUTOMATIZARE SOCIAL MEDIA

RECLAMA

este sufletul comerțului, iar astăzi (grație capitalismului), comerțul este peste tot. Te pot ajuta să îți optimizezi site-ul pentru Google, să îți creezi campanii de promovare sau să înveți mai multe despre social media și prezența pe web.

CONȚINUT TEXT, NUME ȘI MOTTO-uri DE BUSINESS

CRED CĂ

ți-ai dat seama deja că îmi place să scriu. Fac acest lucru de când mă știu și îmi pot folosi talentul în orice direcție dorește clientul. Just to make it better, I know for sure I can kick ass with my english writing skills also. Să nu uităm celebra replică din Filantropica: ”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește de pomană!”

Mie îmi place să scriu asemenea povești! 🙂

Dacă te întrebi cum de am învățat atâtea fără să am studii de specialitate, răspunsul ți se va părea surprinzător, cu siguranță. Mereu am citit și m-am documentat, da marea majoritate a lucrurilor le-am învățat din videochat. Acest domeniu privit de o mulțime de oameni ca fiind nociv și imoral mi-a permis să aprofundez fiecare serviciu de care am avut nevoie. (nu spun că nu puteam învăța și altfel, dar știi cum e, a trebuit să fac Rai din ce aveam) Vedeți cum „răul” poate face bine? Treaba asta o voi urmări pe acest site, voi căuta ”oameni răi”, dispuși să facă bine.

Am renunțat la  videochat din considerente personale, dar rămân un simpatizant al domeniului. Surprinzător, am găsit mai multă onestitate acolo decât în multe dintre mediile de lucru ”morale” prin care am umblat în ultimii ani.

Voi încerca să lucrez într-un mod diferit, nu vreau să mă îmbogățesc cu acest proiect ci  mai degrabă să caut metode a face lucrurile altfel. Fiecare dintre serviciile de mai sus pot fi oferite gratuit sau la prețuri modice acelora ce le vor folosi în scopuri nobile. Spre exemplu, dacă ești model de videochat și te angajezi ca vreme de X luni să ai grijă de un caz social, vei primi serviciile gratis. Dacă afacerea ta este dispusă să angajeze oameni cu cazier, la fel, ai serviciile gratis. V-ați prins ce încerc să fac aici?

Voi folosi acest site, acest proiect, pentru a demonstra lumii și pentru a-mi demonstra mie că poți face bine indiferent de trecutul tău, de viciile, moravurile sau lipsurile tale. Dacă vrem o societate sănătoasă trebuie să învățăm să judecăm mai puțin și să ajutăm mai mult.

Nu uita, pentru a avea o telecomandă funcțională ai nevoie de o baterie cu + și una cu -, pe același principiu funcționăm și noi, oamenii.Conceptul e om bun și om rău este o balivernă, suntem în egală măsură și buni și răi. Cele două noțiuni sunt despărțite de o alegere.

Portofoliu

De-a lungul vremii…

Dacă nu te-ai plictisit și îți dorești să mă cunoști mai bine, mai jos ai ocazia să citești diverse articole despre experiența mea profesională, tutoriale sau sfaturi.

FUCK WHAT THEY SAY, I`M DOING ME

Vă anunț din start că este o categorie aparte și trebuie să aveți minim 18 ani pentru a o accesa, fiți fără grijă însă, nu există nici un material media indecent dar în această categorie voi vorbi printre altele despre videochat. De ce fac asta? Păi, este imposibil să vă povestesc despre începuturile activității mele profesionale fără acest domeniu, la urma urmei activez în el de acum 18 ani, când aveam 18 ani. 🙂

Nu m-am ocupat însă doar de videochat,  așadar tot în această secțiune voi vorbi și despre nenumăratele activități mai ”normale” pe care le-am avut. Trebuie să înțelegeți că am făcut atât de multe lucruri încât mi-ar fi greu să le enumăr aici pe toate. Am crescut câini, am organizat evenimente, am fost reprezentant de companie, voluntar, agent de vânzări, agent de strângere de fonduri… și câte or mai fi, vorbim noi în timp despre ele, aici, pe blog.