Daniel Milea

Tată/Prieten/Liber Gânditor

Informația este mama intuiției.

Îmi place să:
  • Petrec timp cu familia
  • Călătoresc
  • Am o viață socială
  • Mă uit la filme/seriale
  • Citesc
  • Ajut oameni
  • Merg la țară

Și lista ar mai putea continua…

Salut!

Inițial scrisesem un text mult mai lung pentru această pagină, dar mai apoi am decis să mut toate poveștile legate de mine în categoria aferentă de pe blog, o poți accesa dând click aici.

Hai totuși să mă descriu pe scurt aici:

Sunt Balanță, deci am multe de spus și cu siguranță și mai multe de scris. 🙂 Am 36 de ani, am doi copii, sunt divorțat de vreo 10 ani și depinzând de punctul de vedere al fiecăruia, sunt ori un mare norocos pentru că am trăit cum am trăit, ori ăl mai mare ghinionist. Eu nu m-am hotărât încă, dar un lucru este cert, am avut și am fără îndoială o viață aparte. Am fugit de acasă când aveam 12 ani și am ajuns pe stradă și mai apoi în casa de copii. Am fost golan pe străzi de pe la vreo 16, m-am ocupat de videochat bună parte din viața mea ( atât de mult încât mă pot declara un mic expert în domeniu), mi-am făcut familie (am avut nevastă deci, dar într-un final mi-a trecut 🙂 ), am participat la evenimente internaționale, am trăit câțiva ani și pe afară, am lucrat în o grămadă de domenii și aș mai putea continua lista asta mult și bine, dar o voi face pe larg pe blog, când o să mai scriu despre mine, pentru că pe lângă altele, asta este direcția acestui blog, o poveste de viață.

Cert este faptul că mereu mi-am dorit să îmi spun povestea pentru că știu că de multe ori găsim în poveștile altora puterea de a depăși propriile probleme, cel puțin așa mi s-a întâmplat mie. În același timp îmi prinde și mie la nivel personal foarte bine să ”dau afară” tot. Mi-a fost frică însă în toți anii ăștia să mă expun, dar uite că încurajat de cei care mă cunosc am pornit la drum și mă înșir în ochii voștri. Acest blog va fi unul foarte variat și complex, exact ca mine, greu de înțeles pentru unii dar, sper eu, foarte ușor de înțeles de cei cărora le este adresat. Voi folosi acest blog atât pentru lucruri personale cât și pentru cele profesionale, motivul pentru care fac acest lucru este unul simplu, prea ne-am obișnuit să încercăm să părem altfel decât suntem când vine vorba de aspectul personal sau cel profesional al vieții noastre. Mereu trebuie să impresionăm pe cineva, indiferent de prețul plătit pe termen lung. Bipolaritatea asta voită chiar face mai mult rău decât bine. Eu nu mai vreau asta, eu vreau să mă înșir în fața voastra fix așa cum sunt, cea mai de treabă haimana. 🙂

Aș mai spune că:

AM CĂZUT DE MULTE ORI

DAR MEREU

m-am ridicat. Pot așadar să înțeleg pe oricine, oricât de jos ar fi, cel mai probabil am fost și eu acolo măcar o dată. Știu acum să ascult și să dau un sfat dacă mi se cere, sau poate doar să ofer un punct de sprijin aceluia/aceleia care are nevoie.

MI-AM DORIT O VIAȚĂ MAI BUNĂ

AȘA CĂ

nu am ținut cont de ceea ce a vrut societatea de la mine, de ceea ce cred oamenii sau de obstacole. Am fost atât boschetar în Gara de Nord cât si un profesionist în domeniul în care activam, am făcut multe și am pierdut tot pe atât. Am supraviețuit.

AM IUBIT SĂ IUBESC

DAR AM

mereu am confundat plăcerea cu iubirea. Am înțeles destul de târziu în viață că pentru a fi iubit trebuie să te iubești întâi pe tine și asta m-a costat. Orgii, droguri, relatii serioase sau ocazionale, promiscuitate și abstinență, le-am încercat pe toate.

AM VRUT CE NU AM AVUT

AȘA CĂ

încă de tânăr m-am descurcat cum am putu. Mi-am format o familie, am făcut și un copil. Am crescut doi. Nu am reușit să și păstrez familia, dar am reușit să mențin totul pe linia de plutire și aici. Am vrut bani, i-am avut și i-am pierdut. Acum vreau un nou început.

AM CREZUT CĂ SUNT ATEU

PÂNĂ CÂND

n-am mai fost. M-am găsit mereu căutând răspunsuri la întrebări fără răspuns, mereu curios de suflet și ceea ce suntem noi ca oameni, fascinat de ezoteric și paranormal. Am explorat interiorul prin psihologie,yoga, shamanism si ortodoxie, încă o fac.

Am renunțat la școală, dar nu și la educație. Mi-am dat voie să greșesc, să fac lucrurile altfel și nu o dată m-am găsit în pericol de moarte.

Mi-am judecat familia și prietenii, am mințit, am înșelat, am băut, m-am drogat, am trăit în promiscuitate și am vrut să mă razbun pe societatea care m-a creat.

M-am iertat și am iertat.

Într-o zi, nu demult, m-am întrebat câți ca mine se mai găsesc pe pamânt și am ajuns la concluzia că destul de mulți. Tot ce am de făcut este să îi găsesc și împreună cu ei să schimbăm lumea. Dacă nu lumea întreagă, măcar pe a noastră… pare un țel mai ușor de atins.

Urăsc sistemul guvernamental și consider că nu merită nici măcar un scuipat. Iubesc viața, oamenii și poveștile lor.

Sunt un golan, un bagabont, un tată, un prieten, un dușman, o poveste frumoasă sau un coșmar. Sunt un om, înainte de toate.

Am vrut înțelepciune, aici se pare că am reușit.

Dacă nu te-ai plictisit și îți dorești să mă cunoști mai bine, mai jos ai ocazia să citești povestea mea mai pe larg.

THE TRUTH WILL SET YOU FREE

Vă anunț din start că este o lectură stufoasă, știu că ar fi fost mai ușor să vă spun că am terminat o facultate de psihologie, am devenit life coach și că am dorit dintotdeauna o carieră de genul. Nu a fost așa. Adevărul este că mi-am petrecut viața atât de haotic încât doar expunerea ei totală m-a putut ajuta să o pun în ordine.

În același timp, cunoscându-mă destul de bine, știu că unele dintre punctele de vedere exprimate aici mă vor face o țintă pentru o anumită parte a societății. Nu vreau să îi las să îmi deformeze povestea, mai bine o expun eu, exact așa cum a fost. Și cu bune și cu rele. Sper să fie de folos cuiva, știu că mie mi-a prins tare bine să o scriu, nu-mi vine să cred nici mie câte s-au strâns….